Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Tαξιδεύοντας με 2 ρόδες - Travelling on 2 wheels

Τρία υλικά είναι που κάνουν ένα ταξίδι να πετύχει.

1ον .Η προετοιμασία του, που αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού.Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι ξεκινάς μήνες πριν με την απόφαση του προορισμού και αρχίζεις να κάνεις όνειρα και σκέψεις που σε εξιτάρουν και σε φέρνουν πιο κοντά στον προορισμό που έχεις επιλέξει.

2ον .Είναι το ίδιο το ταξίδι ,όπου προσπαθείς καμία φορά να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό τον οποίο έχεις κάνει εδώ και τόσο καιρό.Τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτό γιατί αλλιώς είναι στο χαρτί και στον υπολογιστή μας και αλλιώς είναι στην πράξη.Προσωπικά μου αρέσει να βγαίνω εκτός πορείας.Τα περάσματα,τα όμορφα τοπία που συναντάς σε καλούν σαν σειρήνες που δεν μπορείς να αντισταθείς.

3ον. Είναι ο απολογισμός του ταξιδιού που έκανες .Θέλεις να δεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχεις τραβήξει και εχεις αποθηκεύσει σε μια κάρτα, πολύ μικρότερη από τον εγκέφαλο σου και βλέποντας τες ξανά και ξανά ,να ταξιδέψεις για ακόμα μια φορά,έστω και έτσι,γιατί αυτά είναι που μένουν στην τόσο μικρή σε διάρκεια ζωή του ανθρώπου.
Πολλές φορές θα προσπαθήσεις να πεις και να μεταφέρεις τα συναισθήματα σου σε φίλους και γνωστούς, για το πως πέρασες,τι είδες ,πως το κατάφερες ,αλλά πίστεψε με,είναι μάταιο.Ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβει είναι αυτός που έχει ταξιδέψει με την μοτοσυκλέτα του ,ειδικά στο εξωτερικό.

Εύχομαι να τα καταφέρουμε και φέτος να έχουμε ενα όμορφο ταξίδι και να γυρίσουμε πίσω στις οικογένειες μας σώοι, χωρίς προβλήματα και με τις μπαταρίες μας φορτισμένες για να έχουμε την δύναμη να σχεδιάζουμε και να πραγματοποιούμε ταξίδια ,όσο βαστάει το κορμί και η ψυχή μας.


Μιχάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

PRINT FRIENDLY & PDF