Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

16 Μay 2012 SLO to IT (Lago di Garda)

Ξυπνάμε το πρωί και τι άλλο να δούμε;
Βροχή.Μια μέρα βροχή,μια μέρα ήλιο.
Πάλι φοράμε τα αδιάβροχα και ξεκινάμε από Ljubljana για να περάσουμε Ιταλία.Μικρή στάση για ξεμούδιασμα στα ανύπαρκτα σύνορα της Sezana.
Στάση κάπου στον Α-4. Μπορώ να πω ότι πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε τέτοιες καιρικές συνθήκες.Πολύ δυνατός αέρας με έντονη βροχόπτωση και τις νταλίκες στην autostrada να είναι έτοιμες να σε κατασπαράξουν.Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν από τις πιο επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης που έχω κάνει ως τώρα.Το ενδεχόμενο να σταματήσουμε κάπου μερικές ώρες δεν έπαιζε γιατί έπρεπε να καλύψουμε μια απόσταση περίπου στα 440 χιλιόμετρα μέχρι την Riva del Garda.

Κάπου πριν την Verona ο καιρός ήρθε στα ίσια του.Σταματήσαμε για να ξεκουραστούμε και να στεγνώσουμε όσο μπορούσαμε.Χωρίς υπερβολές ,οδηγήσαμε 3 ώρες περίπου με βροχή και πλάγιους ανέμους με ταχύτητες περίπου στα 90 km/hrs.

Στην παρακάτω φωτογραφία ,φαίνονται τα σύννεφα από όπου βγήκαμε.

Επιτέλους ήλιος.

Α ρε μεγάλε Έλληνα,είσαι και πολύ άπλας....

Μόλις στεγνώσαμε ξεκινήσαμε για την Lago di Garda.Ακόμα και εδώ είχαν κάνει την εμφάνιση τους μερικά απειλητικά συννεφάκια αλλά ευτυχώς την γλυτώσαμε.

Η Garda είναι μια από τις πολλές όμορφες λίμνες της Ιταλίας.Η λίμνη εξαπλώνεται σε 3 διαφορετικές περιοχές της Ιταλίας. Τη Brescia (Μπρέσσια) Λομβαρδίας, τη Βερόνα του Βένετο και το Trentino Alto Adige του Τρεντίνο. 
Πολύ ομορφο και αρκετά γραφικό μέρος.Η διαδρομή μας ηταν καταπληκτική και η θέα πολύ ωραία.

Αφού φτάσαμε στο ξενοδοχείο,απλώσαμε στην βεράντα μας ότι ήταν βρεγμένο και βγήκαμε για βόλτα και φαγητό.Χτυπήσαμε από ένα παγωτάκι έτσι για να δροσιστούμε λίγο μιας και η μέρα ήταν "καυτή"

Δεν φαίνεται καλά αλλά στο μπαλκόνι έχουμε απλώσει μια πολύ σούπερ μπουγάδα.

Γουρουνιά; δεν νομίζω...!!!!!!!!Ξενοδοχείο: Hotel Ideal
Τιμή: 72 EUR/NIGHT Β&Β (1 Νight)
Βαθμολογία: "8,5"


Το ταξίδι μας συνεχίζεται.
Continued below.
Press the link to read:

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

PRINT FRIENDLY & PDF