Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

26 May 2012 VIII Italian National Meeting V-Strommers-RadunoΣήμερα Σάββατο 26 Μαΐου είναι τα γενέθλια μου και τι πιο καλό δώρο για μένα από το να βρίσκομαι ταξίδι με την μηχανή στο εξωτερικό και ειδικά στην Ιταλία.
Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε προς το σημείο συνάντησης του Raduno στην Piazza della Liberta.

Luca & Daniela, Roberto & Barbara, Mauro .

Στάση για ανεφοδιασμό.

Άφιξη στην Casole d'Elsa,η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης είναι 09:30.Roberto - Michalis - Mino & Αnna Lisa

Η Παρθένα είχε τις κατακτήσεις της. Ο Big Bear,(Riccardo), δεν την άφηνε ήσυχη.Λες να την χάσω από κανένα Ιταλό?Καλά που δεν ήρθε ο Gabriele φέτος......!!!!!!!!!!!

Giuliano, (GGG),πολύ καλός φίλος και μέλος της οργάνωσης του Raduno.

.
Το μοναδικό Ελληνικό πλήρωμα και φέτος ήμασταν εμείς.


Μaurizio,(Bulldog79),-Michalis

Anna Lisa-Parthena-Michalis
Εδώ είμαστε μαζί με τον πάρα πολύ καλό μας φίλο και μεγάλο ταξιδευτή Manfredo.

09:30 ακριβώς τα πληρώματα αναχωρούν για το motogiro.
..


Διανύοντας τα πρώτα μας χιλιόμετρα μέσα από τις καταπράσινες κοιλάδες της Τοσκάνης,φτάνουμε στο εγκαταλελειμμένο Abbazia di San Galgano, το οποίο προσεγγίζουμε μέσω του SS73. Χρονολογούμενο στον 13ο αιώνα, το εντυπωσιακό αβαείο αποτελούσε κάποτε έδρα τάγματος Κιστερκιανών μοναχών, και μάλιστα ενός από τα πιο κραταιά της Τοσκάνης. Η οροφή και το καμπαναριό κατέρρευσαν στα τέλη του 18ου αιώνα, όμως τα γοτθικά απομεινάρια του στέκουν ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση στην καρδιά της εύφορης κοιλάδας Val d'Elsa, προδίδοντας το ένδοξο παρελθόν του, πίσω στα χρόνια που η ισχυρή αδελφότητα εκτελούσε χρέη δικαστικού και λογιστικού σώματος στη Σιένα και τη Βολτέρα. Ο μοναδικός ήχος που ακούγεται είναι ο αέρας που σφυρίζει μέσα από τα ανοίγματα του μεγαλόπρεπου οικοδομήματος.
Roberto & Mauro


Προς στιγμή πήρα τον ρόλο του φωτογράφου προκειμένου ο Roberto και Mauro να καλύψουν με videocamera την βράβευση που έκαναν οι διοργανωτές του Raduno στην υπεύθυνη του χώρου.
O καιρός πήγε να μας τα χαλάσει για λίγο αλλά στο τέλος μας έκανε το χατήρι.

Επόμενη στάση, η Massa Marittima. για περίπατο και μεσημεριανό παραδοσιακό φαγητό.
Αφού τελειώσαμε το μεσημεριανό,με την συνοδεία των μοτοσικλετιστών της αστυνομίας ξεκινήσαμε για το Γεωθερµικό σταθµό ηλεκτροπαραγωγής στο Lardello. Εδώ έγινε η πρώτη βιομηχανική εκμετάλλευση της γεωθερμικής ενέργειας , όπου από τα μέσα του περασμένου αιώνα χρησιμοποιήθηκε ο φυσικός ατμός για να εξατμίσει τα νερά που περιείχαν βορικό οξύ αλλά και να θερμάνει διάφορα κτήρια.


Επιστροφή στην Casole d'Elsa.


Αφού κάναμε το μπανάκι μας και ξεκουραστηκαμε μαζευτήκαμε στην Piazza della Liberta για την βραδινή γιορτή της διοργάνωσης του VIII Raduno Nazionale.
H διοργανωτές του Raduno σε συνεργασία με την κοινότητα της Casole d'Elsa είχε κανονίσει μερικά event πριν την έναρξη του επίσημου gala του Σαββάτου.


Κατά την διάρκεια του gala μας φώναξαν στην εξέδρα για να μας βραβευσουν και φέτος όπως και πέρυσι.Όπως έγραψα και παραπάνω,ήμασταν το μοναδικό Ελληνικό πλήρωμα για δεύτερη φορά που συμμετείχε στο Raduno.

Εκτός την βράβευση για την συμμετοχή,μας έκαναν επίτιμα μέλη των TOSCANACCI.Όλοι οι Ιταλοί μας χειροκροτούσαν και μας έκαναν να νιώθουμε σαν να ημασταν στην χώρα μας.Michalis - Luca -Daniela -Parthena.

Parthena-Roberto-MichalisMauro-Parthena-MichalisΗ βραδιά τελείωσε με πολύ κέφι και χορό.
Το ταξίδι μας συνεχίζεται.
Continued below.
Press the link to read:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

PRINT FRIENDLY & PDF